Lieve mensen

11 oktober 2020 is Leen Maarleveld overleden. Leen was de oprichter van Ahoy Hengelsport BV Rotterdam en heeft het bedrijf doen uitgroeien van een winkeltje van 45 vierkante meter aan de overkant meer dan 25 jaar geleden tot het grote bedrijf wat het nu is.
Denise en John werken er al bijna hun hele leven. Leen en ik hebben 20 jaar een relatie gehad en samen hebben we naast Ahoy Hengelsport alles aangepakt wat zakelijk een voldoening gaf en goed voelde ook beurzen met een grote stand waren een mooie uitdaging. Hard werken maar alles met plezier. Toen Leen overleed was het geen vraag of Ahoy zou moeten stoppen. Alle kennis is in huis en het papierwerk heeft geen verrassingen.
Ik (Elly) heb het stokje overgenomen en hoewel het in het begin even zoeken was welke werkzaamheden door wie opgepakt gingen worden en wie op welke plek het lekkerste zat is dit nu weer een geoliede machine. 

Ahoy Hengelsport is groot en we mogen nog steeds veel nieuwe en oude klanten verwelkomen. 

Voor de mensen die er toch nu pas achter komen dat Leen overleden is hebben we de afscheidsdienst van Leen online gelaten. Indien gewenst kunt u de dienst dus zelf nog steeds bekijken. 

Vanwege de Corona maatregelen is de afscheidsdienst anders dan normaal gegaan. En natuurlijk heeft Leen een afscheid gekregen zoals alleen voor Leen zou kunnen. In de zaal van Van der Valk in Sassenheim waar hij zo trots op was dat hij de prijsuitreiking hield voor zijn Internationale Yuki visevenement / weekendwedstrijd.

Deze zaal van Van der Valk bleek door Corona beschikbaar en Leen was de eerste in de historie van Van der Valk waar we voor Leen een afscheidsdienst mochten houden. In de dienst geven we jullie een kijkje in ons echte leven en ik heb het uit mijn hart verteld. Met een lach en een traan.

We; Denise, John, Peter, Ad en ik (Elly) hebben er zin in en we gaan er vol goede moed tegenaan…