in memoriam: Leendert Maarleveld

Lieve mensen

Ik (Elly)  wil jullie alvast bedanken voor alle lieve woorden en mooie bloemen en planten. Ik zal ze liefdevol verzorgen en elke keer als ik er naar kijk dan voel ik de warme uitstraling en als de bloemen van de planten bloeien dan zijn dat de bloemen speciaal voor Leen!Vanwege de Corona maatregelen is de afscheidsdienst anders dan normaal gegaan. En natuurlijk heeft Leen een afscheid gekregen zoals alleen voor Leen zou kunnen. In de zaal van Van der Valk in Sassenheim waar hij zo trots op was dat hij de prijsuitreiking hield voor zijn Internationale Yuki visevenement / weekendwedstrijd.

Deze zaal bleek nu door Corona beschikbaar en hij was de eerste in de historie van Van der Valk waar we voor Leen een afscheidsdienst mochten houden. In de dienst geven we jullie een kijkje in ons echte leven en ik heb het uit mijn hart verteld. Met een lach en een traan.

Ahoy Hengelsport de grootste passie van Leen, is inmiddels weer geopend en ik (Elly) heb het stokje overgenomen. We gaan verder op dezelfde wijze die Leen aanhield. Ik heb al jaren de boekhouding gedaan, heb op de beurzen achter de kassa gestaan en ben veel mee geweest naar afspraken. Het laatste jaar zijn we al helemaal niet meer apart van elkaar onderweg geweest.  Het mobiele nummer van Leen heb ik nu op zak dus wellicht wilt u de naam in uw contacten veranderen in Ahoy Elly.

We; John, Denise, Peter, Ad en ik (Elly) hebben er zin in en we gaan er vol goede moed weer tegenaan. Blijf onze website (nieuws) volgen voor toekomstige informatie.

Als u wilt kunt u de dienst hieronder zelf bekijken.